AĞRI / PATNOS - Aktepe İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Okulumuzun Sivil Savunma Kulübü tarafından deprem tatbikatı yapıldı. Olası bir deprem esnasında neler yapılması gerektiği öğrencilerimize önceden bildirildi. İlk siren sesi ile öğrencilerimiz sıralarının yanlarına çöküp bir elleriyle başlarını tutup diğer elleri ile de sırayı tutarak "çök kapan tut" pozisyonunda beklediler. Daha sonra ise 2. siren sesi duyulduğunda hızlı bir şekilde sıraya girip okul bahçesine çıkıldı. Yaralı öğrencilerle ilgili ilk müdahale bilgilendirilmesi ve uygulaması yapılmasıyla tatbikatımız sonlandırıldı.

Mrt

Okul Müdürümüz Mustafa Büyükbayram`ın açılış konuşmasıyla başlayan programımız; öğrencilerimizin İstiklal Marşı ve Mehmet Akif ERSOY ile ilgili şiir ve yazılar okumusıyla devam etti.Daha sonra ise İstiklal Marşımızı en iyi okuyan öğrencilerimize madalya verilerek program sonlandırıldı.

Haz

16.06.2020 tarihinde 8. sınıflarımızın gireceği 2020 LGS sınavı öncesi okul ve sınav salon ve koridorları hijyen dezenfektan temizliği yapıldı. Okul bahçemizde sosyal mesafeye uygun olarak yerleştirilme yapıldı. 2020 LGS sınavı için hazırlıklarımız tamamlanarak sevgili öğrencilerimizi bekliyoruz.