AĞRI / PATNOS - Aktepe İmam Hatip Ortaokulu

Ekm

Bugün Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yılı. Atatürk’ün Onuncu Yıl Nutku’nda söylediği gibi söyleyeyim: “Büyük Bayramdır, Kutlu Olsun”.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü dolayısıyla tatbikat gerçekleştirdik.

Bu kapsamda sınıflarımızda çök-kapan-tutun hareketini öğrencilere gösterip uygulamasını sağlasık

Siren sesi duyulduğu ilk anda öğrencilerin sözkonusu hareketi yapmalarını ve 15 saniye sonra sırayla ellerini baslarında tutacak şekilde aşağıya inmelerini sağladık

Ekm

7. Ve 8. Sınıflarımız için alan taraması yapıldı. Okulda devam etme sorunları yaşayan öğrencilerimiz için fedakar öğretmenlerimiz köylere giderek öğrencilerin neden okula devam etme sıkıntısı yaşadıklarını öğrencilerin ve velilerin sorunlarını yüzyüze konuşup çözüm bulmaya ve öğrencilerin sürekli okula devam etmesi için gereken çalışmalar yapıldı.

1. Sınıflarımıza  Aktepe Aile Sağlık Merkezi Tarafından Aşı Yapıldı